AUTOR Collection  - review  by Adina Necula

Alexandra Furcic Marcu reuneste in fiecare sezon sub brandul Modamania, unele dintre cele mai expresive bijuterii de autor. Colectia primavara-vara 2011, intitulata “Les fleurs du printemps” este dedicata tuturor clientelor si prietenelor designerului, colierele, bratarile sau cerceii purtand numele acestora.

 

Am regasit la Autor atat melanjul de perle de cultura, flori cuart si metal, cat si insertii de plexiglas in nuante neon, perfect adaptate tendintelor cromatice ale sezonului. O investitie sigura si o varianta potrivita pentru femeile care isi doresc sa cuprinda fervoarea primaverii mai ales in accesorii.
 The whole story on :
http://www.hotcity.ro/cum-aratam/bijuterii-de-primavara-ii?page=2

2 comentarii:

  1. Unde gasesc primele doua coliere? Poti sa imi raspunzi pe mail, daca ti-e mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ,
    Colierele pot fi cumparate de pe blog , pretul este de 90 RON buc , trimitandu-mi un mail pe adresa modamaniadesign@yahoo.com ( din pacate nu am gasit adresa ta de mail ) . Daca vrei sa le probezi si sa vezi mai multe modele , pe 28-29 mai vomfi la targul organizat in restaurantul Gallienus , str. Doamnei nr 21 ( Centrul Vechi ) , in curand , aceasta colectie va fi disponibila si in magazinele Hippie Hippe Shake .

    RăspundețiȘtergere